Logg inn: miljøregler.no
Strandrydding1

Vi gjør vårt under Strandryddeuka. Bli med du også, da vel.

Uke 18 er den nasjonale Strandryddeuka. Kommunene i Grenland er blant dem som oppfordrer alle til å gjøre en innsats både innover i landet, langselver og vassdrag, og ute langs strender langs kysten.

Innbyggere, lag, foreninger, bedrifter, skoler, barnehager, politikere, vennegjenger og alle som kan krype og gå oppfordres til å sette av noen timer utendørs for å gjøre sitt litt bidrag til å hindre forsøplingen av havet.

Bergfald Miljørådgivere er blant dem som tar oppfordringen på strak arm. Vi har dannet lag på jobben og skal rydde langs Herregårdsbekken i Porsgrunn kommune fredag 3. mai.

Å bruke noen timer utendørs for å gjøre noe nyttig sammen, slår allverdens kleine og dyre teambuildingskurs! Særlig når vi starter det hele med en hyggelig lunsj sammen.

Dem som vil rydde enten i Siljan, Skien, Porsgrunn eller Bamble kommuner, kan melde seg på på nettsidene til Renovasjon i Grenland. Bilder av fangsten og ryddelaget m.m. kan legges ut på Instagram merket #jegfantgrenland eller sendes til rydde@varden.no og bli med på bildekarusell på nett i avisa Varden.

Andre kan ta direkte kontakt med Hold Norge Rent på deres nettside.