Logg inn: miljøregler.no
Forbo Rapport

Forbo er årets Miljøfyrtårn. Gratulere!

Vår kunde, Forbo Flooring AS, er kåret til årets Miljøfyrtårn i kategorien for små og mellomstore virksomheter. Vi gratulerer!

Det er stiftelsen Miljøfyrtårn som står for kåringen og deler ut priser til virksomheter som på hver sin måte har utmerket seg gjennom sin framoverlente innsats og evne til å skape grønne resultater.

– Forbo viser på en forbilledlig måte at utfordringer knyttet til miljø og bærekraft kan løses gjennom helhetlig miljøledelse, god forankring og fremoverlent lederskap. Virksomheten søker bevisst å fremme grønn konkurransekraft og å dytte hele bransjen i grønn retning, heter det blant annet i juryens begrunnelse.

Bergfald Miljørådgivere har på oppdrag fra Forbo utarbeidet en rapport som viser miljøbelastning og kostnader for gulvbelegg og tepper. Rapporten tar for seg områdene klimagassutslipp, energiforbruk, helse og livsløpskostnader (LCC).

Vi har også hjulpet Forbo Flooring fram til sertifisering som Miljøfyrtårn.

I kategorien for konsern og store virksomheter vinner Mester Grønn AS, mens Løvaas Maskin AS er årets inspirasjon.

I juryen sitter Ann-Kristin Ytreberg (daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn), Linn Grøtberg (leder – marked og kommunikasjon i Stiftelsen Miljøfyrtårn), styreleder Are Tomasgard (LO) og nestleder Camilla Gramstad (VIRKE).