Logg inn: miljøregler.no
Miljøfyrtårn

Stadig flere vil ha grønne konferanser

Congress-Conference har arrangert konferanser i 30 år. Nå opplever de at etterspørselen etter miljøvennlige løsninger øker i det norske markedet.

Bergfald Miljørådgivere har nylig bistått Congress-Conference i å resertifisere seg som Miljøfyrtårn-bedrift. De arrangerer møter og konferanser av alle størrelser, fra mindre nasjonale og regionale arrangementer, til store internasjonale kongresser med flere tusen deltakere. Congress-Conference er Norges eldste og ledende kongressarrangører (PCO) og Destination Management Company (DMC.)

I framtiden vil bedriften fokusere på å møte den økte etterspørselen etter grønne konferanser. Europeiske aktører har lenge etterspurt miljøvennlige løsninger, og nå har interessen våknet for alvor også i Norge.

Congress-Conference ble sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift første gang i 2011. Slik reglene tilsier må de resertifisere seg etter tre år for å bekrefte at de jobber med miljøvennlige løsninger. Nå har medarbeider i Bergfald Miljørådgivere, Kerstin Siemonsen (bildet), hjulpet dem fram mot resertifisering for andre gang.